Lokaal nieuws vrijdag 09 maart 2018 Bron: Bij de Zijl

Met een gids zie je meer

Kom je voor het eerst in Leiden? Of denk je Leiden al heel goed te kennen? Dat maakt dus niet uit. Met de historische stadswandelingen van Cicerones leer je de stad anders kennen. Van maart tot en met oktober kun je ieder weekend een andere route bewandelen. Cicerone betekent gids en zij is dan ook cruciaal. Onder het motto ‘met een gids zie je meer’ ontdek je de stad opnieuw. En opnieuw.

Ben je een lekkerbek? Ga dan met Go Food Tours op pad voor een culinaire wandeling langs restaurants, bars, caf├ęs en delicatessenwinkels. Behalve leuke wetenswaardigheden over Leiden krijg je ook heerlijke proeverijtjes opgedist. Echt een keertje doen.

Meer weten over Bij de Zijl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiderdorp.

Aanmelden