Lokaal nieuws woensdag 23 augustus 2017 Bron: Bij de Zijl

Mooie mix van nieuwe woningen in Leiderdorp

Op het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp ontwikkelen we een nieuwe woonwijk met een mooie mix van appartementen en eengezinswoningen. De appartementen worden straks verhuurd, zowel in de (middeldure) vrije sector huur als in de sociale huur.

Op het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp ontwikkelen we een nieuwe woonwijk met een mooie mix van appartementen en eengezinswoningen. De appartementen worden straks verhuurd, zowel in de (middeldure) vrije sector huur als in de sociale huur. De eengezinswoningen zijn ontwikkeld als koopwoningen. Het gaat hier om 42 woningen: tien waterwoningen, negentien hofwoningen en dertien terraswoningen. Met een gezellig, groen plantsoen waar kinderen veilig kunnen buiten spelen. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp en op een steenworp afstand van het groen en het water in de polder. En dicht bij de reuring van Leiden. Bij de Zijl biedt een unieke kans op een mooi, nieuw, ruim, eigen thuis.

De koopwoningen hebben allemaal een eigen tuin of terras. De hof- en waterwoningen bieden veel ruimte voor een extra slaapkamer, hobbykamer, werkkamer of speelkamer op de tweede verdieping. In de terraswoningen bevinden de woonkamer en de keuken zich op de eerste verdieping, waar je ook een groot terras hebt met uitzicht op het plantsoen. En op de begane grond heb je een extra ruimte. Handig als je een werkplek aan huis nodig hebt, maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als extra slaapkamer of als woonkeuken. De openbare ruimte wordt ingericht met mooi groen en een deel van de eengezinswoningen ligt aan het water. Zo ontstaat een gezellig, levendig buurtje

De hofwoningen hebben een woonoppervlak van circa 133 m2, de waterwoningen circa 143 m2 en de terraswoningen circa 115 m2. De v.o.n.-prijzen voor de hof- en waterwoningen zullen naar verwachting variëren tussen de € 320.000 en € 350.000 en de terraswoningen tussen € 280.000 en € 300.000.

Meer weten over Bij de Zijl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiderdorp.

Aanmelden