Lokaal nieuws woensdag 23 augustus 2017 Bron: Bij de Zijl

Bij de Zijl: wonen tussen stad en polder

Je hebt je in het verleden aangemeld als geïnteresseerde voor de nieuwe woningen die worden ontwikkeld op het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp. De plannen voor de woningen zijn nu verder ontwikkeld. Daarom starten we met een nieuwe naam: Bij de Zijl.

Je hebt je in het verleden aangemeld als geïnteresseerde voor de nieuwe woningen die worden ontwikkeld op het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp. De plannen voor de woningen zijn nu verder ontwikkeld. Daarom starten we met een nieuwe naam: Bij de Zijl. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website www.bijdezijl.nl. Neem snel een kijkje voor een update over deze mooie, nieuwe woonwijk.

Meer weten over Bij de Zijl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiderdorp.

Aanmelden