Lokaal nieuws vrijdag 13 april 2018 Bron: Bij de Zijl

In verkoop vanaf zaterdag 14 april 9:30!

In verkoop!

Het is het zo ver, Bij de Zijl is in verkoop. De inschrijving start vanaf 9:30 op zaterdag 14 april. Alle informatie is te vinden op de website onder downloads. De aanwezigheid bij de start verkoop heeft geen invloed op de toewijzing van de bouwnummers.

 

Hoe worden de bouwnummers toegewezen?

Bij de toewijzing van de woningen in Bij de Zijl proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven volgt er een willekeurige keuze. Daarbij wordt uiteraard wel gekeken of op basis van de aangeleverde financiële gegevens de aankoop van de woning financieel haalbaar is. Na de toewijzing worden de niet toegewezen kandidaten op de reservelijst geplaatst. Indien een kandidaat koper niet overgaat tot aankoop van een woning, worden eerst de kandidaten van de reservelijst benaderd. Dit gebeurt weer middels een willekeurige toewijzing. Indien er geen kandidaten meer op de reservelijst staan, worden de mensen van de wachtlijst benaderd (degenen die na de sluitingsdatum hebben ingeschreven).

 

De inschrijving sluit op zondagavond 22 april om 23:59. Voor die tijd moet uw inschrijving digitaal bij ons binnen zijn. Kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen zullen de eerste week van mei telefonisch worden benaderd door Drieman Garantiemakelaars om een afspraak te maken. De overige kandidaten krijgen per email bericht dat zij op de reservelijst worden geplaatst.

 

We hopen je hiermee zo goed mogelijk te hebben geïnformeerd en kijken uit naar de digitale inschrijving.

 

Met vriendelijke groet,

 

Verkoopteam Bij De Zijl

 

Meer weten over Bij de Zijl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiderdorp.

Aanmelden