Lokaal nieuws dinsdag 22 mei 2018 Bron: Bij de Zijl

De verkoop van Bij de Zijl is in volle gang

   

Alle woningen zijn onder optie en de makelaars zijn druk bezig met de verkoopgesprekken. De eerste koop- en aannemingsovereenkomst is vrijdag 18 mei ondertekend. Jeffrey en Vicky zijn de gelukkige en trotse kopers van een hofwoning.

"Vandaag hebben wij met zijn drieën getekend voor onze nieuwe woning. Ik kan elk moment bevallen dus deze ruime woning komt voor ons op het juiste moment. Aangezien we zometeen genoeg aan ons hoofd en handen hebben met de kleine, hebben we gekozen voor Start Smart zodat we heerlijk ontzorgd kunnen worden. We zijn superblij met onze nieuwe huis en kijken uit naar de oplevering", aldus Vicky.

Inmiddels is er al begonnen met de sloop van de bestaande schoolgebouwen en wordt het terrein bouwrijp gemaakt. Naar verwachting zal er voor de zomer begonnen worden met het heiwerk van de woontoren.

Meer weten over Bij de Zijl

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiderdorp.

Aanmelden