Bij de Zijl

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Leiderdorp - Achthoven
Actueel aanbod

€ 275.000,- tot € 350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 151m2
Kaveloppervlak
124 - 143m2
Inhoud
375 - 453m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Mooie mix van nieuwe woningen in Leiderdorp

Stel je voor: een nieuwe woonwijk met een mooie mix van verschillende woningen. Met een gezellig, groen plantsoen waar je je buren kunt ontmoeten als je zin hebt en waar je kinderen veilig kunnen buiten spelen. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp en van het groen en het water in de polder. Dicht bij de reuring in het centrum van Leiden. Utopie? Nee. Die unieke kans op een mooi, nieuw, ruim, eigen thuis heb je in Bij de Zijl. Een fijne plek.

Het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp wordt getransformeerd naar een prettige woonomgeving. Een veelbelovende plek met ruimte voor betaalbare, eengezinswoningen en appartementen met weids uitzicht. In totaal komen er 42 koopwoningen. De openbare ruimte wordt ingericht met mooi groen en ook water wordt naar deze plek teruggebracht. Zo ontstaat een gezellig, levendig buurtje.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bij de Zijl
Koopwoningen
42
Prijs
€ 275.000,- tot € 350.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiderdorp.

Aanmelden