Plantage

Leiderdorp - Leiderdorp
Actueel aanbod

€ 500.000,- tot € 900.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
180 m2
Kaveloppervlak
300 - 650m2
Aantal kamers
3

Over dit project

Plantage staat voor groen en ruimte, wonen aan en in een park. Door de beeldbepalende volwassen bomen en de glooiingen in het landschap, is het alsof het park met de bomen al aanwezig was en de woningen er later tussen zijn gebouwd. Groenblijvende heesters en rododendrons geven het geheel een natuurlijke karakter. Deze beplanting zorgt ervoor dat het park door de jaren heen alleen maar mooier wordt. Door de groene afscheidingen van de privégedeelten bij de woningen en de beplanting in de voortuinen lopen deze naadloos over in het park en staan de woningen in direct contact met het park.

Het park is bewust autoluw gehouden, terwijl de bewoners en bezoekers toch gemakkelijk met de auto bij de woning kunnen komen. Plantage ligt tussen Leiden en Het Groene Hart en heeft alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer, ziekenhuis, sport en recreatie, cultuur, uitgaan) binnen handbereik.

Net als het aangrenzende Essenpark, het Zwarte Pad en het Wilgenpark wordt Plantage een karakteristieke woonomgeving waarbij de architectuur, de detaillering en het gebruik van traditionele materialen voor rust en ruimte zorgen.

De ruim opgezette woningen met veel woon- en leefruimte, een vriendelijke uitstraling hebben kenmerkende stijlelementen geïnspireerd op de parklandschapsstijl. Uitgevoerd met moderne hoogwaardige en onderhoudsarme materialen bieden ze een verrassende grote flexibiliteit als het gaat om de indeling. Deze kunt u overigens deels zelf bepalen als het gaat om het uitbouwen van de woning, een veranda, serre of een extra kamer. Er is voldoende ruimte voor het realiseren van uw wensen en ideeën.

Elke woning wordt individueel gebouwd en is niet afhankelijk van de verkoop van de overige woningen: met andere woorden elke verkochte woning wordt gebouwd. De verkoop start wordt naar verwachting medio 2014. Na het verkrijgen van de bouwvergunning kunt u zelf bepalen wanneer met de bouw van uw woning wordt gestart. Binnen 100 werkbare dagen wordt de woning opgeleverd zodat de eerste bewoners hier al eind 2014 kunnen wonen.

Kortom; Plantage is een buitengewone plek omringd door groen, water in één van de meest geliefde woongebieden van Leiderdorp.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Plantage
Koopwoningen
23
Prijs
€ 500.000,- tot € 900.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Leiderdorp.

Aanmelden